KOTA LEEK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 949 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kota Leek. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 10:30 Het eten kwam precies op het afgesproken tijdstip en was heerlijk van smaak. Ik bestel hier regelmatig en ben altijd tevreden over de kwaliteit. Deze keer heb ik eens gekozen voor een Pokébowl, zeewiersalade en tomatensoep, zeker aan te raden!
21 nov 2022 om 20:22 Heb werr besteld en hebben nu heerlijk gegeten. Ook de kleinkinderen vonden het erg lekker. Was gelukkig weer zoals we het gewend waren. Top.
21 nov 2022 om 17:27 Bezorger stond al voor de deur, ookal stond er aangegeven dat het nog een kwartier kon duren, Blij verrast
21 nov 2022 om 10:20 had een Indische rijsttafel , de uitgebreide voor 2 personen. Heb wel de Indische rijsttafel gehad maar niet degene die ik heb besteld. Heb het ook nog op de site nagekeken en inderdaad heb ik een andere gekregen.
19 nov 2022 om 10:33 Helaas geen 5 sterren vanwege het vlees. Dat was nogal vet en taai. De rest was prima.
18 nov 2022 om 19:34 Het eten was prima en lekker
11 nov 2022 om 22:30 Heerlijke sushi box en op de gewenste tijd bezorgd. Top!
4 nov 2022 om 19:37 Heerlijke pokebowls! Vol smaak en super vers.
31 okt 2022 om 10:32 het was super
29 okt 2022 om 21:23 Heerlijk en goed verzorgd.
25 okt 2022 om 12:08 de bezorger was er ontzettend snel en een hele vriendelijke jongen hij moet wat mij betreft verdiend hij wel een zakcentje extra!!!!
22 okt 2022 om 20:49 Loempia lag volledig uit elkaar. Slecht.